Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar

Isolation and molecular identification of a novel Pichia kudriavzevii FOL-27

6th International Congress on Advances in Bioscience and Biotechnology (ICABB), Aksaray, Türkiye, 25 - 29 Temmuz 2022, ss.1-2

EXPLORING THE IN VITRO PROBIOTIC POTENTIAL AND BIOPROCESS DEVELOPMENT COMPATIBILITY OF A NOVEL PICHIA KUDRIAVZEVII FOL-27

The Sixth International Symposium on Pharmaceutical and Biomedical Sciences, Gaziantep, Türkiye, 26 - 28 Mayıs 2022, ss.1-2

A novel gas forming lactic acid bacterium in cheese

UW Madison Food Science Department Invited Talk, Wisconsin, Amerika Birleşik Devletleri, 07 Ekim 2019

Viability of free and encapsulated Lactobacillus acidophi- lus ATCC 4356 in yogurt and artificial human gastric digestion system

American Dairy Science Association Joint Annual Meeting, Arizona, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 06 Temmuz 2012, ss.528

Survival of microencapsulated probiotic Lactobacillus paracasei LBC-1e during manufacture of Mozzarella cheese and simulated gastric digestion

American Dairy Science Association Joint Annual Meeting, Arizona, Amerika Birleşik Devletleri, 2 - 07 Temmuz 2012, cilt.95, ss.650 Sürdürülebilir Kalkınma

Metrikler

Yayın

23

Atıf (WoS)

161

H-İndeks (WoS)

6

Atıf (Scopus)

191

H-İndeks (Scopus)

7

Proje

3

Açık Erişim

6
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları