Yayınlar & Eserler

SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Properties of potential probiotic Lactobacillus plantarum strains

FOOD MICROBIOLOGY , cilt.20, sa.5, ss.511-518, 2003 (SCI-Expanded) identifier identifier
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler

Bazı geleneksel Türk gıdalarından laktik asit bakterilerinin izolasyonu

Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.58, sa.1, ss.87-95, 2021 (Hakemli Dergi) identifier

Isolation of Lactic Acid Bacteria from Tarhana

ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , cilt.8, sa.1, ss.51-59, 2020 (Hakemli Dergi) identifier
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
Kitap & Kitap Bölümleri

Milk Hygiene Education in Turkey

HMILK: Key Components of Milk Hygiene from Farm to Consumer Project Reports, Cebeci Aydin A, Tutar H., Sakiroglu M., Editör, Serka Development Agency, Kars, ss.36-43, 2012

Türkiye’de Süt Hijyeni Eğitimi

HMILK: C¸iftlikten Tu¨keticiye Su¨t Hijyeninin Anahtar Biles¸enleri (HMILK: Key Components of Milk Hygiene from Farm to Consumer) Proje Raporları, Cebeci Aydin A., Tutar H., Sakiroglu M. , Editör, Serka Kalkınma Ajansı, Kars, ss.46-55, 2012

Probiotic dairy beverages: Microbiology and Technology

Development and manufacture of yoghurt and other functional dairy probiotics, Yıldız F., Editör, Crc Press, Florida, ss.45-65, 2009
Metrikler

Yayın

14

Atıf (WoS)

233

H-İndeks (WoS)

5

Atıf (Scopus)

262

H-İndeks (Scopus)

5

Proje

3

Tez Danışmanlığı

2

Açık Erişim

2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları