Dr. Öğr. Üyesi AYSUN CEBECİ AYDIN
Ana Sayfa
Eğitim Bilgileri
Araştırma Alanları
Akademik İdari Deneyim
Yayınlar & Eserler
Proje & Patent & Tasarım
Bilimsel & Mesleki Faaliyetler
Başarılar & Tanınırlık
Duyurular & Dokümanlar
İletişim
Abdullah Gül Üniversitesi
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Akademik Veri Yönetim Sistemi
English
Yayınlar & Eserler
Yayın Ağı
SCI, SSCI ve AHCI İndekslerine Giren Dergilerde Yayınlanan Makaleler
One-pot conjugated linoleic acid production from castor oil by Rhizopus oryzae lipase and resting cells of Lactobacillus plantarum
Khaskheli A. A.
,
Talpur F. N.
,
CEBECİ AYDIN A.
,
Jawaid S.
,
Surhio M. A.
,
Afridi H. I.
BIOSCIENCE BIOTECHNOLOGY AND BIOCHEMISTRY , cilt.81, sa.10, ss.2002-2008, 2017 (SCI-Expanded)
Glucose-dependent anaplerosis in cancer cells is required for cellular redox balance in the absence of glutamine
Cetinbas N. M.
,
Sudderth J.
,
Harris R. C.
,
Cebeci A.
,
Negri G. L.
,
Yilmaz O. H.
, et al.
SCIENTIFIC REPORTS , cilt.6, 2016 (SCI-Expanded)
Monitoring the Rhizopus oryzae lipase catalyzed hydrolysis of castor oil by ATR-FTIR spectroscopy
KHASKHELI A. A.
,
TALPUR F. N.
,
ASHRAF M. A.
,
Cebeci A.
,
JAWAID S.
,
AFRIDI H. I.
JOURNAL OF MOLECULAR CATALYSIS B-ENZYMATIC , cilt.113, ss.56-61, 2015 (SCI-Expanded)
A highly selective whole cell biocatalysis method for the production of two major bioactive conjugated linoleic acid isomers
Khaskheli A. A.
,
Talpur F. N.
,
DEMİR A.
,
Cebeci A.
,
Jawaid S.
Biocatalysis and Agricultural Biotechnology , cilt.2, sa.4, ss.328-332, 2013 (SCI-Expanded)
Comparative typing of L. delbrueckii subsp bulgaricus strains using multilocus sequence typing and RAPD-PCR
Cebeci A.
,
Gurakan G. C.
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY , cilt.233, sa.3, ss.377-385, 2011 (SCI-Expanded)
Molecular methods for identification of Lactobacillus delbrueckii subsp bulgaricus and Streptococcus thermophilus using methionine biosynthesis and 16S rRNA genes
Cebeci A.
,
Guerakan G. C.
JOURNAL OF DAIRY RESEARCH , cilt.75, sa.4, ss.392-398, 2008 (SCI-Expanded)
Properties of potential probiotic Lactobacillus plantarum strains
Cebeci A.
,
GURAKAN C.
FOOD MICROBIOLOGY , cilt.20, sa.5, ss.511-518, 2003 (SCI-Expanded)
Diğer Dergilerde Yayınlanan Makaleler
Bazı geleneksel Türk gıdalarından laktik asit bakterilerinin izolasyonu
Doğan O.
,
Cebeci A.
Ege Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , cilt.58, sa.1, ss.87-95, 2021 (Hakemli Dergi)
Isolation of Lactic Acid Bacteria from Tarhana
Çaliş B.
,
Polat M. F.
,
Cebeci A.
ÇOMÜ ZIRAAT FAKÜLTESI DERGISI , cilt.8, sa.1, ss.51-59, 2020 (Hakemli Dergi)
Hakemli Kongre / Sempozyum Bildiri Kitaplarında Yer Alan Yayınlar
INTESTINAL MICROBIAL DIVERSITY CHANGES SIGNIFICANTLY ON A WESTERN DIET
ULUTAŞ M. S.
,
Doğan O.
,
Gürakan G. C.
,
AYDIN E.
,
CEBECİ AYDIN A.
Targeting Microbiota 2018, 28 - 30 Ekim 2018
Kitap & Kitap Bölümleri
Milk Hygiene Education in Turkey
CEBECİ AYDIN A.
HMILK: Key Components of Milk Hygiene from Farm to Consumer Project Reports, Cebeci Aydin A, Tutar H., Sakiroglu M., Editör, Serka Development Agency, Kars, ss.36-43, 2012
Türkiye’de Süt Hijyeni Eğitimi
CEBECİ AYDIN A.
HMILK: C¸iftlikten Tu¨keticiye Su¨t Hijyeninin Anahtar Biles¸enleri (HMILK: Key Components of Milk Hygiene from Farm to Consumer) Proje Raporları, Cebeci Aydin A., Tutar H., Sakiroglu M. , Editör, Serka Kalkınma Ajansı, Kars, ss.46-55, 2012
Probiotic dairy beverages: Microbiology and Technology
Gürakan G. C.
,
CEBECİ AYDIN A.
,
Özer B.
Development and manufacture of yoghurt and other functional dairy probiotics, Yıldız F., Editör, Crc Press, Florida, ss.45-65, 2009
Metrikler
Daha fazla metrik
Yayın
14
Atıf (WoS)
233
H-İndeks (WoS)
5
Atıf (Scopus)
262
H-İndeks (Scopus)
5
Proje
3
Tez Danışmanlığı
2
Açık Erişim
2
BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları