B. Oskaybaş Emlek Et Al. , "Tahıl ve Baklagillerin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesinde Alternatif Bir Yöntem: Çimlendirme," 7th International Conference on Applied Sciences , İzmir, Turkey, pp.1181-1192, 2022
Oskaybaş Emlek, B. Et Al. 2022. Tahıl ve Baklagillerin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesinde Alternatif Bir Yöntem: Çimlendirme. 7th International Conference on Applied Sciences , (İzmir, Turkey), 1181-1192.
Oskaybaş Emlek, B., Özbey, A., & Kahraman, K., (2022). Tahıl ve Baklagillerin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesinde Alternatif Bir Yöntem: Çimlendirme . 7th International Conference on Applied Sciences (pp.1181-1192). İzmir, Turkey
Oskaybaş Emlek, Betül, Ayşe Özbey, And KEVSER KAHRAMAN. "Tahıl ve Baklagillerin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesinde Alternatif Bir Yöntem: Çimlendirme," 7th International Conference on Applied Sciences, İzmir, Turkey, 2022
Oskaybaş Emlek, Betül O. Et Al. "Tahıl ve Baklagillerin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesinde Alternatif Bir Yöntem: Çimlendirme." 7th International Conference on Applied Sciences , İzmir, Turkey, pp.1181-1192, 2022
Oskaybaş Emlek, B. Özbey, A. And Kahraman, K. (2022) . "Tahıl ve Baklagillerin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesinde Alternatif Bir Yöntem: Çimlendirme." 7th International Conference on Applied Sciences , İzmir, Turkey, pp.1181-1192.
@conferencepaper{conferencepaper, author={Betül Oskaybaş Emlek Et Al. }, title={Tahıl ve Baklagillerin Besinsel Özelliklerinin İyileştirilmesinde Alternatif Bir Yöntem: Çimlendirme}, congress name={7th International Conference on Applied Sciences}, city={İzmir}, country={Turkey}, year={2022}, pages={1181-1192} }