Atıf Formatları
Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

r. arafat Et Al. , "Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi," Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongesi , Gaziantep, Turkey, 2006

arafat, r. Et Al. 2006. Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi. Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongesi , (Gaziantep, Turkey).

arafat, r., dikilitaş, b., mert, i., KAHRAMAN, K., özkara, r., & KÖKSEL, H., (2006). Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi . Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongesi, Gaziantep, Turkey

arafat, rabia Et Al. "Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi," Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongesi, Gaziantep, Turkey, 2006

arafat, rabia Et Al. "Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi." Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongesi , Gaziantep, Turkey, 2006

arafat, r. Et Al. (2006) . "Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi." Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongesi , Gaziantep, Turkey.

@conferencepaper{conferencepaper, author={rabia arafat Et Al. }, title={Malt çimi kullanılarak besinsel özellikleri geliştirilmiş çerez üretimi}, congress name={Hububat 2006, Hububat Ürünleri Teknolojisi Kongesi}, city={Gaziantep}, country={Turkey}, year={2006}}