Atıf Formatları
Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü
  • IEEE
  • ACM
  • APA
  • Chicago
  • MLA
  • Harvard
  • BibTeX

F. N. DİŞKAYA, "Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü," 6. Uluslararası İç mimarlık Sempozyumu , 2018

DİŞKAYA, F. N. 2018. Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü. 6. Uluslararası İç mimarlık Sempozyumu .

DİŞKAYA, F. N., (2018). Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü . 6. Uluslararası İç mimarlık Sempozyumu

DİŞKAYA, FEYZA. "Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü," 6. Uluslararası İç mimarlık Sempozyumu, 2018

DİŞKAYA, FEYZA N. . "Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü." 6. Uluslararası İç mimarlık Sempozyumu , 2018

DİŞKAYA, F. N. (2018) . "Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü." 6. Uluslararası İç mimarlık Sempozyumu .

@conferencepaper{conferencepaper, author={FEYZA NUR DİŞKAYA}, title={Malzeme ve Tat İlişkisinin Değerlendirilmesinde Aydınlatma Faktörü}, congress name={6. Uluslararası İç mimarlık Sempozyumu}, city={}, country={}, year={2018}}