S. SEDEFOĞLU Et Al. , "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.1, pp.14-23, 2022
SEDEFOĞLU, S. Et Al. 2022. Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.1 , 14-23.
SEDEFOĞLU, S., ORTAKCI, F., & SERT, S., (2022). Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi. Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.1, 14-23.
SEDEFOĞLU, SEDAT, FATİH ORTAKCI, And Selahattin SERT. "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi," Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.1, 14-23, 2022
SEDEFOĞLU, SEDAT Et Al. "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.1, pp.14-23, 2022
SEDEFOĞLU, S. ORTAKCI, F. And SERT, S. (2022) . "Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi." Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi , vol.53, no.1, pp.14-23.
@article{article, author={SEDAT SEDEFOĞLU Et Al. }, title={Enkapsüle Edilmiş ve Serbest Formda Probiyotik Lactobacillus acidophilus ATCC 4356 Suşunun Dondurma Depolama Periyodunda Stabilitesinin İncelenmesi}, journal={Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi Dergisi}, year=2022, pages={14-23} }