S. Ş. Severcan Et Al. , "PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.618-628, 2019
Severcan, S. Ş. Et Al. 2019. PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44 , 618-628.
Severcan, S. Ş., Uzal, N., & Kahraman, K., (2019). PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI. GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 618-628.
Severcan, SOLMAZ, NİĞMET UZAL, And KEVSER KAHRAMAN. "PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI," GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, 618-628, 2019
Severcan, SOLMAZ Ş. Et Al. "PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.618-628, 2019
Severcan, S. Ş. Uzal, N. And Kahraman, K. (2019) . "PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI." GIDA / THE JOURNAL OF FOOD , vol.44, pp.618-628.
@article{article, author={SOLMAZ ŞEBNEM SEVERCAN Et Al. }, title={PSF/SiO2 NANOKOMPOZİT MEMBRAN ÜRETİMİ VE ELMA SUYU BERRAKLAŞTIRMA PROSESİNDE KULLANIMI}, journal={GIDA / THE JOURNAL OF FOOD}, year=2019, pages={618-628} }